top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

We Love Ibiza, el nou còmic que explica la història de la festa a Eivissa

El còmic explica en tres parts l'evolució de la cultura electrònica a l'illa blanca en les últimes set dècades




Els amants de la música electrònica estan d'enhorabona, perquè s'ha anunciat la publicació d'un nou còmic que serà de lectura obligatòria per tots aquells que hagin ballat fins a hores intempestives en qualsevol discoteca eivissenca. El còmic, que es publicarà aquest octubre, es dirà "We Love Ibiza", tindrà tres parts i explicarà amb dibuixos l'evolució de l'illa blanca al llarg de les últims 70 anys.


Segons la seva creadora, la britànica Laura Gold, els còmics mostraran "els pioners i cercadors d'ànimes que van seguir el seu somni i van fer d'Eivissa casa seva, perquè Eivissa no és només DJs i clubs nocturns, hi ha moltes més coses en aquesta illa petita i boja." Al còmic,hi podrem veure històries amb protagonisme per DJs que han marcat una època a l'illa blanca, com Carl Cox, Sven Vath, DJ Pippi o Jamie Jones, en entorns icònics com l'Space o l'Amnesia.


El còmic "We Love Ibiza" estarà dividit en tres parts: la primera explica el període fins el 1986 i porta per títol "Els anys daurats". La segona entrega de la trilogia es submergirà entre els anys 1987 i 2004, i la tercera part cobrirà des del 2005 fins a dia d'avui. Tot, amb un format de còmic clàssic que no deixarà indiferent a ningú.





Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page