top of page
Writer's pictureDigital Hits FM

Una polsera de festival desgastada per 4.500 euros, el més nou de Balenciaga

Dissenyada per semblar que hagi estat portada al canell durant un festival, cada unitat està feta a mà i és exclusiva



Aquest passat mes de març ja hi va haver polèmica amb una polsera que Balenciaga va llançar amb la seva col·lecció de tardor, que no era més que una cinta adhesiva amb el nom de la marca. Només uns mesos després, una nova creació de Balenciaga torna a fer la volta al món: es tracta de la Raver Used Bracelet, una polsera de festival de música, feta de tela i amb aspecte d’haver-se fet servir durant dies i dies. El preu? Uns 4.500 euros.


Les polseres festivaleres desgastades de Balenciaga estan fetes a mà a França, i la marca de luxe assegura que estan elaborades fent servir tècniques artesanals de la dècada de 1850. Balenciaga explica que la fabricació de cada polsera requereix un dia sencer de feina, i “aquesta versió desgastada requereix de les habilitats d’un artista per manufacturar-la amb un aspecte fet servir i envellit.”


Totes les polseres son totalment ajustables i estan disponibles en tres colors: rosa, negre i blau, amb inscripcions com “Balenciaga” o “Couture” brodades. Els braçalets estan fets de cotó i polièster, i el tancament és de plata de llei; aquests materials no son propis de l’alta costura, però tot forma part de l’estratègia recent de Demna, un dels dissenyadors en cap de la marca francesa. Et sobren 4.500€ al teu compte? Doncs ara pots fardar d’haver anat de festivals de cap de setmana amb música a l’aire lliure, música techno i bona companyia, però sense haver sortit de casa.



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page