top of page

Ultra Miami 2025: ja sabem els primers noms del cartell

El 25è aniversari de l’UMF ve carregat de grans noms de la música electrònica



L’any vinent, l’Ultra Music Festival de Miami complirà 25 edicions, i una efemèride com aquesta mereix una celebració a l’alçada. L’UMF és un dels festivals més importants del calendari al panorama electrònic, i tornarà a la seva seu al Bayfront Park de la capital de Florida del 28 al 30 de març. Ho farà amb un seguit d’artistes que demostren que el cartell de l’Ultra segueix sent referent per l’escena; en les últimes hores s’han publicat els primers noms que formaran part del cartell, que repassem a continuació.


El primer avançament del cartell de l’Ultra Music Festival 2025 inclou artistes del panorama EDM com Martin Garrix, Hardwell, Zedd, Afrojack, Alesso i Tiësto. També hi haurà espai pel trance amb Armin Van Buuren i Above & Beyond. Els sons més techno estaran coberts amb Charlotte de Witte i 999999999, i els amants del drum & basss també podran gaudir de Chase & Status.


Una de les actuacions més esperades serà un B2B inèdit i exclusiu de Deadmau5 amb Pendulum, i també hi haurà sessions conjuntes de Solomun B2B Anyma i d’Everything Always, el duet que formen John Summit i Dom Dolla. Més actuacions que es preveuen històriques seran les del retorn de Carl Cox a Miami, que ja ha punxat 19 vegades a l’UMF, o la de Richie Hawtin, amb el seu innovador espectacle DEX EFX X0X amb el qual ja va deleitar el públic català al Sónar 2024.


Una altra novetat destacada d’aquest primer avançament de cartell de l’UMF 2025 és el debut al festival d’un escenari exclusiu pel psytrance, que estarà comandat pel duet Vini Vici i el seu segell, Alteza Records. El cartell promet més actuacions de primer nivell, com la de la banda Gesaffelstein. I si us sembla molt, encara ens havíem deixat de mencionar noms tan rellevants com Adam Beyer, I Hate Models, Miss Monique, Subtronics, Eli Brown i molts més…


Estarem pendents als següents avançaments de cartell de l’UMF 2025, però de moment, aquesta primera tongada ja ens demostra que no es tracta d’un festival qualsevol. Els tickets ja estan disponibles al lloc web del festival, i els pots comprar aquí.


Aquí pots veure el primer avançament de cartell de l’Ultra Music Festival de Miami 2025:




Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page