top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Si et vas perdre el Tomorrowland 2024, aquí tens el documental!

‘We Are Tomorrow’ és un curtmetratge que t'ensenya el festival com mai abans



Tomorrowland ha publicat el documental ‘We Are Tomorrow’. Es tracta d'un curtmetratge de 23 minuts que forma part de la sèrie de documentals que el festival belga fa en col·laboració amb Amazon Music des del 2022, i proporciona una visió única del festival més reconegut del panorama electrònic.


En l’edició d’enguany, el vídeo documenta el productor i DJ brasiler Vintage Culture i la seva història de vida creixent en un entorn tan perillós com la seva ciutat natal de Mundo Novo, al Brasil. Al documental, el brasiler explica que el seu amor per la música dance prové d’un programa de ràdio setmanal que escoltava de petit, on posaven música de sintetitzadors dels anys 80. També s’explica la història d’en Curtis, un assistent al festival que ve de Bristol, al Regne Unit, i que treballa com a cuidador. L’any passat, en Curtis va perdre una cama en un accident de trànsit, i al documental podem veure la seva història de superació i d’amor per la vida, la música i Tomorrowland.


Si et vas perdre el festival d’aquest any i tens ganes de veure’l i viure’l com mai abans, aquí pots veure el documental ‘We Are Tomorrow’ 2024:



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page