top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Sara Landry anuncia el seu àlbum debut, “Spiritual Driveby”

Es llençarà al mercat el proper 4 d’octubre i tindrà 12 pistes



Una de les icones del hard techno actual, Sara Landry, ha anunciat que el seu primer àlbum es publicarà el proper 4 d’octubre. Es dirà "Spiritual Driveby" (que es podria traduir com “viatge espiritual”), i comptarà amb 12 cançons. A l’àlbum hi haurà fins a 10 productors que hi col·laboren, entre els quals trobem noms tan potents com Nico Moreno, Alt8, DIØN o SHLØMO.


L’àlbum es publicarà al segell que la mateixa artista californiana dirigeix, HEKATE, i inclou cançons que ja han estat publicades, com “Heaven”, “Pressure” o “Prisoner”. Aquest mateix divendres, 6 de setembre, també s’estrena la col·laboració amb Nico Moreno, que es dirà “Because They Want Our Seat”. Sara Landry ja el va punxar a l’escenari principal de Tomorrowland fa unes setmanes.


Sara Landry, que s’ha convertit en una de les màximes exponents del so hard techno, pretén seguir desenvolupant el seu so en aquest nou àlbum, “mesclant els cops durs del hard techno amb freqüències subliminals i sanadores”. Landry, que ara es troba a la part final de la seva gira d’estiu, actuarà en territori nacional dues vegades en les properes setmanes: el 15 de setembre, a la festa Pyramid a Amnesia Ibiza, i al festival Time Warp a IFEMA Madrid el dia 4 d’octubre.


Escolta aquí com va sonar en directe a Tomorrowland “Because They Want Our Seat”, la cançó que Sara Landry i Nico Moreno publiquen demà i que estarà present al nou disc “Spiritual Driveby”:




Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page