top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Rekordbox 7 ja està disponible

AlphaTheta ha llençat al mercat la darrea versió del seu software estrella per a DJs



Atenció, DJs d'arreu! La marca japonesa AlphaTheta, el nom que des de fa poc utilitza Pioneer DJ pels seus productes per discjòqueis, ha llençat al mercat la darrera versió del nou software Rekordbox, que emmagatzema, classifica i mescla música en directe. Aquesta versió, segons la companyia, millora el rendiment general de l'aplicació, més que centrar-se en novetats com si ho va fer la darrera versió, la 6.


AlphaTheta explica que Rekordbox 7 redueix un 56% la càrrega de processament a la CPU i un 38% el consum d'energia en la posada en marxa, allargant la bateria del portàtil quan estàs punxant sense endollar-lo a la corrent. A més, el mode Performance carrega més ràpid que abans. També hi ha canvis a nivell visual: ara aposta per combinar el negre i el blau, unint els colors corporatius de Pioneer DJ i d'Alphatheta i aconseguint una interfície més neta.


Reordbox 7 també millora l'accés a la col·lecció de música, que ara es veu més ordenada. Altres novetats són la navegació millorada amb l'eina Collection Filter o l'eina Radar, que suggereix música compatible amb la que està sonant. La nova eina Intelligent Cue Creation farà que el programa configuri automàticament els Hot Cues i Memory Cues com tu vulguis, i la nova vista doble al mode Export permet posar dues cançons a la vegada i comprovar com sonen juntes, comparar 'drops' i marcar els Hot Cues. Per últim, la nova versió també permetrà compartir llistes de reproducció amb amics o altres DJs, incloent-hi metadades com els BPM, Hot Cues o el beatgrid.




Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page