top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Pacha Ibiza celebra mig segle d’història amb un llibre exclusiu

Aquesta peça de col·leccionista s’endinsa en l’evolució de la discoteca més icònica del país



Si li demanes a qualsevol persona amb cert sentit per la música electrònica i la festa que et digui el nom d’una discoteca icònica, hi ha altes probabilitats que et contesti el Pacha Ibiza. El club insígnia de la marca de les cireres va celebrar els 50 anys d’història el passat 2023, i ara ha publicat un llibre per celebrar i commemorar aquesta efemèride. El llibre porta per títol “50 Years Of Bliss” (“50 Anys De Felicitat”), i ens permet endinsar-nos al món llegendari de Pacha Ibiza.


Aquesta publicació ofereix una visió extensa de l’evolució dels 50 anys del club, amb fotografies històriques, anècdotes de DJs i personalitats, i també les històries dels seus membres actuals. Segons el director del Grup Pacha, Kabir Muchandani, “el llibre aprofundeix en un llegat que no es construeix per una sola persona ni es fa d’un dia per l’altre. És un testament a la dedicació, la feina dura i la visió de cada persona involucrada en aquest viatge.”


Tot i ser un dels primers superclubs en obrir a l’illa blanca, sent una finca modesta, avui en dia Pacha s’ha convertit en una peça clau de la nit eivissenca, amb un sistema de so de primera categoria Audiotechnik amb amplificadors D80. Aquest estiu, el club ha comptat amb la residència d’artistes com Camelphat, Bedouin, Marco Carola o Solomun, i Peggy Gou serà l’encarregada de posar música a la festa de tancament de temporada aquest octubre.


El llibre, que està imprès en alta qualitat i té una portada amb acabat satinat, està disponible per comprar a la web de Pacha. Això sí, com que Pacha Ibiza no és una discoteca qualsevol, el seu llibre tampoc té un preu qualsevol: si vols el teu, prepara 300€ per aquesta autèntica peça de col·leccionista!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page