top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

“Never Going Home Tonight”, la nova bomba de David Guetta i Alesso

Un tema alegre i potent que ens transporta a l’època daurada del progressive house



Abans no acabi l’estiu, aquest primer divendres de setembre ens ha deixat diverses novetats musicals d’alta volada que prometen estar presents a les llistes d’èxits d’arreu del món. La novetat més esperada és la nova col·laboració entre dos gegants de l’electrònica com son David Guetta i Alesso. Es tracta d’un duet gairebé inèdit, que no treballaven junts en un tema des de “Every Chance We Get We Run” del disc del francès l’any 2011, així que aquesta nova cançó ha generat moltes expectatives.


El tema, publicat aquest passat divendres, 6 de setembre, es diu “Never Going Home Tonight”, i tots dos DJs ja l’han anat provant en repetides ocasions en tots els festivals d’aquest estiu, com Tomorrowland o Creamfields. És un tema energètic, que ens porta a l’època més brillant del progressive house i que compta amb unes vocals delicioses de la cantant Madison Love que recorden al super èxit de Lana del Rey “Summertime Sadness”.


Alesso ha explicat que “sempre és excitant treballar amb en David i per aquesta volíem fer una cançó per sentir-se bé. Té tot el que m’encanta de la música dance i estem encantats de compartir-la amb tots vosaltres”.

Escolta aquí mateix "Never Going Home Tonight" de David Guetta i Alesso:



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page