top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Mor el DJ i productor Tomcraft als 49 anys

Va ser una llegenda del trance progressiu i creador del hit ‘Loneliness’, que va ser número 1 arreu del món



El DJ i productor alemany Thomas Brückner va morir ahir, 16 de juliol, segons ha anunciat la seva família en un comunicat a la pàgina de Facebook i Instagram de l’artista. No s’han fet públiques les causes de la mort, però tot el món de l’electrònica no ha trigat en mostrar les seves condolències i ànims a la família i amics. Tomcraft va deixar petjada amb les seves super produccions de música trance i progressive trance a finals dels anys 90 i principis dels 2000.


Nascut fa 49 anys a Munic, Tomcraft va publicar diversos senzills que van ser un èxit a l’escena de la música trance, com ‘Prosac’, ‘Overdose’ o ‘The Mission’. Va ser amb el tema ‘Loneliness’, publicat el 2002, que Tomcraft va assolir el seu punt àlgid, conquerint amb aquesta cançó el número 1 de les llistes d’èxits al Regne Unit i arreu del món. Tomcraft va seguir publicant música i punxant en directe per grans audiències, com l’1,3 milions de persones que van assistir a la seva sessió durant el Love Parade de Berlin l’any 2003. El mes vinent, estava previst que Brückner actués a la Rave The Planet Parade de Berlin.


Diversos artistes de la indústria musical electrònica han fet públics tributs i homenatges a l’artista alemany, com ara Sash! o el productor alemany Westbam, amb qui Tomcraft va fer una sessió fa tan sols dues setmanes. El món de l’electrònica està de dol, però la música de Tomcraft seguirà sonant a Digital Hits FM i a tot arreu.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page