top of page
Writer's pictureDigital Hits FM

Mor el DJ barceloní Vicknoise

Va ser una figura clau a l’escena underground a Barcelona aquest segle



El barceloní Victor Palomo va morir la setmana passada als 43 anys d’edat, segons han informat a les xarxes diverses sales de festes de la ciutat. Palomo era l’home rere els àlies Vicknoise, primer, i Shelby Grey, després. Era reconegut a l’escena underground electrònica de Barcelona, on va fer ballar el públic des que tenia 15 anys.


La residència més destacada de Palomo va ser a la sala Razzmatazz, on va ser DJ resident de The Loft durant un llarg període a principis de segle. A més de la seva faceta de DJ, també va editar discos de diversos artistes des de l’any 2003 al segell Factor City, que ell mateix va fundar junt a Gabriel Berlanga (àlies Undo). Vicknoise va tenir l’oportunitat d’actuar en grans festivals, com els Sónar de 2002 i 2004, i també els de 2011 i 2014 com a Shelby Grey, o als Primavera Sound de 2014 i 2017.


L’inici de la seva trajectòria, més centrada en la música techno i l’electrònica, el va fer sota l’àlies Vicknoise, però més tard va eixamplar horitzons estilístics amb el sobrenom Shelby Grey, fent referència al Ford Mustang Shelby, el seu model de cotxe preferit. Com a productor musical, Vicknoise combinava elements d'electrònica, pop, techno, minimal i electro, que fusionava a les seves sessions pensades per no parar de ballar ni un instant. Va publicar una dotzena de senzills i EPs, el darrer sent una col·laboració deliciosa amb el seu col·lega Undo. Va ser publicat aquest mes d’abril al seu segell Factor City, i pots escoltar el tema aquí sota:



Les xarxes s’han omplert de missatges de condol per part de companys de professió i membres de la indústria electrònica barcelonina, que ha perdut massa aviat un dels seus referents en aquest segle de ball i festa. Des de Digital Hits FM, ens sumem als missatges de condol.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page