top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Mochakk inaugura el seu propi club nocturn al Brasil

La seva sessió inaugural també ha servit per estrenar el seu nou EP


Si et parlo de Pedro Maia, el més probable és que et preguntis de qui estem parlant. Però si et diem que és l’home darrere de l’àlias de Mochakk, llavors ja cal parar atenció, perquè amb només 24 anys, aquest jove sembla que no té aturador. Fa uns dies va publicar el seu nou EP, Locomotiva Ibiza 2099 a Circoloco Records.



Ara, el brasiler segueix en ratxa amb un anunci que segur que ha fet molta il·lusió als seus veïns i companys d’infància i adolescència. Mochakk ha obert les portes del seu nou club nocturn i espai cultural a la seva Sorocaba natal, al Brasil. El club es diu OBLIQO, i segons el lloc web, el terme capta el concepte d’una perspectiva canviada o una visió inclinada; l’objectiu del local serà “fomentar i enfortir l’escena musical nacional”. Amb una il·luminació moderna amb referències a l’art brutalista i un sistema de so fet a mida, la nova discoteca promet sentir cada freqüència de la música per una immersió completa. A més, OBLIQO també serà la seu d’exposicions visuals i tallers dissenyats per connectar artistes i públic, així com de cultivar i fer homenatge a la comunitat de música electrònica al Brasil.


Aquest passat 6 de setembre, Mochakk ha inaugurat el seu propi club amb una sessió exclusiva que va servir de Release Party del seu nou EP. Aquí pots veure un petit vídeo resum!


Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page