top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Michael Bibi torna a Londres després de superar el càncer: no et perdis els millors moments

El britànic ha creat el seu propi festival, One Life, en un retorn a Londres molt emotiu



Els darrers mesos en la vida de Michael Bibi no han estat fàcils, ja que ha hagut de fer front a un càncer que l’ha obligat a allunyar-se de la vida pública i dels escenaris durant molts mesos de patiment i hospitals. Fa unes setmanes, però, Bibi va anunciar que havia superat el linfoma del sistema nerviós central que patia, i el seu retorn no s’ha fet esperar. Ha creat una gira mundial d’espectacles que ha anomenat One Life, on celebra la música i la vida. Ja va passar per Barcelona durant la OFFWeek al Poble Espanyol, en un dels moments més esperats de la setmana a la capital catalana, i que no va decebre a ningú.


El seu retorn somiat a Londres, la ciutat que el va veure néixer i créixer, es va produir aquest dissabte 6 de juliol, i va deixar diversos moments de pell de gallina. “Vaig visualitzar aquest espectacle mentre estava en tractament al llit de l’hospital, i veure’l fer-se realitat és una de les coses més maques que m’han passat mai. Ha nascut One Life.” El fundador del segell Solid Grooves va omplir el Finsbury Park de Londres, amb una capacitat per 45.000 persones, que van ballar a ritme de tech-house i deep-tech durant hores. El cartell del One Life incloïa, a més de la seva actuació, les sessions de Dixon, Chloé Caillet, Enzo Siragusa i Salomé Le Chat. A última hora, Bibi es va unir a Dennis Cruz i Pawsa per un B2B2B sorpresa espectacular, posant la cirereta a una jornada històrica que va deixar altres grans moments.


En un moment inesperat per tothom, el DJ i productor britànic va fer pujar a l’escenari al seu pare Robin, que va tocar la guitarra electrònica, deixant un momentàs on pare i fill actuaven en directe fent ballar als milers d’assistents.



Un altre momentàs de la jornada va ser propiciat pel partit de l’Eurocopa de futbol que la selecció d’Anglaterra jugava contra Suïssa. En el moment de la tanda de penals decisiva, les pantalles gegants del festival es van dividir per mostrar el partit de futbol a més de l’espectacle, i Bibi va aprofitar per fer sonar el clàssic ‘Freed From Desire’ de Gala en el moment en que Anglaterra va endur-se el partit.




Michael Bibi ha tornat en plena forma i ja estem desitjant veure’l de nou a casa nostra amb una de les seves festes!


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page