top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Michael Bibi dona 140.000€ per la lluita contra el càncer

Tots els ingressos del seu espectacle One Life aniran destinats a l’hospital on ell va ser tractat



La història de superació de Michael Bibi és d’aquelles que posen la pell de gallina. El DJ i productor britànic va superar l’any passat un linfoma del sistema nerviós central, un càncer molt poc habitual. Un cop recuperat, va celebrar el seu retorn a Londres amb el seu espectacle One Life, que va omplir el Finsbury Park el dia 2 de juliol i que va ser la primera gran actuació de Bibi un cop declarat lliure de la malaltia.


Ara, la història continua amb un gest que demostra de quina pasta està fet Michael Bibi. Ha donat tots els ingressos que va generar el One Life a l’hospital Royal Marsden Cancer Charity, que és on ell va rebre el tractament que li va salvar la vida. En total, son més de 140.000 euros que aniran destinats a la investigació d’aquest centre hospitalari en la lluita contra el càncer.

Bibi va visitar aquests dies l’hospital per passar les revisions protocol·làries i va aprofitar per fer entrega del xec amb els diners recaptats gràcies al seu festival. Ha explicat a les seves xarxes que “a través del ball hem ajudat directament a altres persones com jo, i estem marcant la diferència per salvar més vides. El meu cor està ple, gràcies.”


La seva recaptació benèfica contra el càncer no s’atura aquí, ja que la gira dels shows One Life continua ara amb 5 dates més per Europa, per celebrar la seva recuperació i seguir recaptant fons benèfics contra el càncer. La propera data, i la més destacada, és aquest proper divendres 20 de setembre, en què Michael Bibi portarà el One Life a Ushuaïa d’Eivissa. El cartell d’artistes que l’acompanyaran encara és una incògnita.




Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page