top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Llum verda a la reobertura de Printworks

El superclub londinenc ha rebut l’OK al pla d’usos culturals



Una de les discoteques més grans del Regne Unit, indispensable per entendre l’escena londineca, està més a prop de tornar. Estem parlant de Printworks, el superclub situat en una antiga nau industrial, que té una capacitat per 6.000 persones i porta tancat des de la primavera del 2023. Les últimes actuacions van anar a càrrec de Peggy Gou, Bicep i Black Coffee, entre d’altres. Ara, la música està més a prop de tornar a sonar-hi perquè els nous promotors del recinte, Broadwick Live, han rebut llum verda per part de les autoritats per aplicar el nou pla d’usos culturals de l’edifici.


Segons l’associació Night Time Industries, aquest anunci suposa un moment extremadament positiu per la capital anglesa i la seva escena musical. Els promotors de Printworks han registrat una petició per transformar el lloc en un “recinte cultural permanent”, i està per veure de quina forma això es farà realitat i si la forma i el format del superclub seran els mateixos que abans. Segons el CEO de l’associació, “l’aprovació dels plans demostra el suport de les autoritats locals, la comunitat, la indústria musical, els nostres socis i l’equip que hi ha darrere de Printworks. Ara estem un pas més a prop de la reobertura.


Mentre esperem saber com es concreta el ressorgiment de Printworks, un dels clubs que figurava a la llista de millors locals de música electrònica al món, et deixem amb un parell de sessions en aquest recinte, per anar fent boca abans de la futura reobertura:


Sonny Fodera a Printworks (desembre 2021):


Nic Fanciulli x Ants On Tour a Printworkd (abril 2023):


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page