top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

La subhasta dels objectes personals d’Avicii recapta 700.000 dòlars

Els diners aniran destinats a la Fundació Tim Bergling per la prevenció del suïcidi



Aquest dimarts, 1 d’octubre, s’ha celebrat una subhasta benèfica dels objectes personals d’Avicii. Fins a 267 ítems estaven disponibles per adquirir als lots, i els diners recaptats a la subhasta aniran destinats a la Tim Bergling Foundation, que gestiona la família de l’artista com a part de la seva lluita per prevenir el suïcidi. En total, la subhasta ha recaptat més de 700.00 dòlars, que aniran destinats a aquests fins benèfics. Segons el comunicat de premsa, la subhasta va veure com centenars de postors de més 40 països van fer les seves aportacions per fer-se amb els objectes de la col·lecció de l’artista.


Avicii, que va morir en circumstàncies tràgiques el 2018 amb només 28 anys, va marcar un abans i un després a la música electrònica, i la seva figura ha trascendit en gran mesura. Fa uns mesos, la seva família va decidir que la seva col·lecció d’objectes personals, com vambes, roba, instruments i altres objectes, agafarien més valor sent subhastats amb una raó benèfica.


Els objectes pels quals es van pagar més diners a la subhasta van ser la guitarra acústica personal d’Avicii, una Martin Custom X Series que es va adjudicar per prop de 25.500 dòlars, i una guitarra Fender Telecaster del 2015, que va ser adjudicada per 22.000 dòlars després d’una intensa lluita d’ofertes per telèfon. El setup de DJ personal d’Avicii, format per dos CDJs Pioneer CDJ-2000 Nexus i una taula de mescles Pioneer DJM-900, va ser adjudicat per 11.000 dòlars, tot en els seus respectius maletins. En aquest enllaç pots veure tots els articles personals d’Avicii que es van subhastar.


Stefan Rudels, director artístic de la Fundació, ha explicat que “estem molt contents amb el desenllaç de la subhasta benèfica, i els fons recaptats ens ajudaran a seguir el camí en la nostra lluita per la salut mental i el benestar de les persones joves.”


A continuació, podeu veure el DJ setup d'Avicii i la seva guitarra Fender Telecaster:

















Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page