top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

L’emotiu gest de FISHER amb una nedadora paralímpica

L’australià ha enviat un missatge molt bonic a la seva compatriota als Jocs Paralímpics de Paris



Si no existís, l’hauríem d’inventar. FISHER, a més de repartir la seva música, també es dedica a repartir felicitat i riures allà on va. Fa uns dies ja va protagonitzar una escena surrealista quan va gravar-se rescatant un home que havia caigut a un forat mentre parlava per telèfon, mentre el DJ australià no podia parar de riure a cor que vols. El vídeo es va fer viral, tant per la situació com pels riures estridents i enganxosos del bo de FISHER.


Aquesta matinada, FISHER ha tornat a ser el centre d’atenció als Jocs Paralímpics de Paris. La nedadora paralímpica australiana Alexa Leary ha aconseguit la medalla d’or i ha batut el rècord del món dos cops seguits a la prova dels 100 metres lliures. Ja feliç per aquesta fita increible, la sorpresa de la nedadora ha sigut majúscula quan ha atès les televisions australianes en l’entrevista posterior i la periodista li ha ensenyat un vídeo. Es tracta d’un vídeo que FISHER s’ha gravat a casa felicitant a Leary per la medalla i el rècord, amb un missatge divertit al costat de la seva filla Bobby, de només uns mesos d’edat. El DJ i productor fins i tot la convida a estar amb ell ballant a l’escenari en alguna de les seves properes festes. Leary, hores abans, havia penjat un vídeo a les xarxes on explicava la importància d'escoltar música per la seva preparació, i, preguntada sobre la seva cançó preferida, va triar la versió de FISHER del càssic "World Hold On".


El vídeo ha emocionat la nedadora, que no es podia creure el que acabava de veure: “Déu meu! M’acaba de fer el dia! I clar que aniré amb ell a l’escenari, potser puc fer de ballarina i tot!” Una mostra més que l’espectacle de FISHER, que té un passat esportista perquè abans de ser DJ era surfista, va molt més enllà dels escenaris.


Mira aquí el vídeo del moment del missatge de FISHER a Alexa Leary:


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page