top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Kavinsky i Vincent Cassel protagonitzaran un emocionant thriller de música electrònica a Netflix

El director creatiu d'Ed Banger Records, So Me (el nom real del qual és Bertrand de Langeron), s'aventura en el seu primer llargmetratge.



La pel·lícula encara sense títol de Netflix presenta l'influent productor francès de música electrònica, Kavinsky, juntament amb el versàtil actor Vincent Cassel.

Cassel, conegut pels seus papers en pel·lícules com “Black Swan” i “Ocean's Thirteen”, interpreta Scorpex, un DJ que alguna vegada va ser famós però la carrera del qual està en decadència a causa de l'aparició de noves estrelles. La trama es complica quan Rose, una excèntrica agent d'intel·ligència francesa, ofereix a Scorpex l'oportunitat de redimir-se. La seva missió: eliminar el seu rival ascendent, Vestax, també un DJ, interpretat pel popular YouTuber francès Mister V. L'enfrontament entre Scorpex i Vestax promet ser èpic, amb la saviesa i experiència de la vella guàrdia enfrontant-se a l'energia crua i la ambició de la nova generació.


L'elenc de la pel·lícula inclou Alexis Manenti, Déborah Lukumuena, Nina Zem, Nicolas Maury, Philippe Katerine, Paul Mirabel, Panayotis Pascot, Manu Payet i Alice Moitié, segons informa The Hollywood Reporter. La producció va començar a París el 26 de febrer, tot i que encara no s’ha anunciat una data oficial d’estrena.

Estarem atents per veure com aquesta emocionant història es desenvolupa a la pantalla gran de Netflix!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page