top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Julio Posadas, Marian Dacal i Eva Martí presenten ‘Angels’ al Gas al Matalàs

El nou tema es publicarà el 8 d’octubre



Aquest dilluns 23 de setembre, s’han passat pel Gas al Matalàs de Digital Hits FM el Julio Posadas, la Marian Dacal i l’Eva Martí per presentar el nou tema que han tret junts: ‘Angels’. Julio Posadas, productor, propietari dels segells Previous Records i 73MUZIK i una figura essencial a l’escena electrònica espanyola en les darreres dècades, s’ha unit a les dues veus més icòniques de casa nostra per produir una nova versió del tema ‘Angels’ d’A-Tension, que es va publicar l’any 1996 al Regne Unit sota el segell Academy Street. La nova versió d’‘Angels’ es publicarà el proper 8 d’octubre sota el segell Previous Records.


En l’entrevista amb la Leo Garriga, Posadas ha destacat sobre aquesta nova producció que “reversionar temes antics és positiu per a les noves generacions perquè no coneixen aquests temes, i gràcies a la nova versió, fem que escoltin la original i la nova, amb nous sons. A la Marian i l’Eva les caracteritza la seva energia, que han de transmetre sobretot en els seus directes, i aquesta cançó, de totes les que podríem haver fet, era la que més energia tenia.”


Marian Dacal ha explicat que ja havia fet una altra versió de la cançó original fa molts anys, i Eva Martí ha comentat que el Julio “tenia aquesta idea per un tema que li feia molta il·lusió i a nosaltres també ens agradava molt aquesta cançó.” En l’entrevista, també han comentat la implicació d’Eva Martí i Marian Dacal en classes magistral dels cursos de producció musical que s'imparteixen a l’escola que té Julio Posadas, a part d’altres anècdotes i històries.


Escolta l’entrevista sencera en aquest vídeo:




Aquí pots preescoltar ‘Angels’, el nou tema de Julio Posadas, Marian Dacal i Eva Martí:



Komen


Komen telah dimatikan.
bottom of page