top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

John Digweed, hospitalitzat d’urgència

El britànic ha cancel·lat diversos a Estats Units i Mèxic



John Digweed ha hagut de cancel·lar les seves properes actuacions degut al seu estat de salut. El DJ i productor britànic, de 57 anys, ha hagut de ser hospitalitzat d’urgència degut a una malaltia que no ha s’ha fet pública.


El comunicat a les xarxes, publicat pel seu mànager, diu el següent: “John està molt malalt i a l’hospital. Degut a la seva condició, no podrà assistir a cap dels seus concerts del cap de setmana, a Guadalajara, i amb Sasha a Ciutat de Mèxic i Dallas. Demanem disculpes per qualsevol inconvenient que això pugui causar als seus fans, però els demanem que s’uneixin a nosaltres per desitjar-li una ràpida recuperació.” Les xarxes s'han omplert de missatges per part de companys artistes, aficionats i membres de l'escena electrònica desitjant el millor pel britànic.


Nascut a Hastings l’any 1967, Digweed no té cap data pendent a casa nostra. El DJ i productor, que va ser votat DJ número 1 del món l’any 2001, ha passat aquest estiu passat per Eivissa, actuant al Club Chinois al costat de Franky Wah i Greta Levska, també va actuar a la discoteca madrilenya Fabrik a finals de juny i a l’abril havia punxat al Brunch Electronik d’Andorra. Des de Digital Hits FM, li desitgem una ràpida recuperació.


Aquí pots llegir el comunicat original en anglès que ha pujat a les xarxes:


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page