top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Jean-Michel Jarre anuncia un emocionant retorn als escenaris el 2024


La notícia, compartida a través de les xarxes socials, ha despertat l'expectació entre els seus seguidors de tot el món.


El pioner de la música electrònica Jean-Michel Jarre ha delectat els seus fans amb l'anunci del seu retorn a l'activitat el 2024. En un missatge de vídeo, Jarre va expressar la seva impaciència per tornar als escenaris, reconnectar amb els fans i experimentar la energia única de les actuacions en directe. Tot i alguns concerts amb Oxymore el 2023, l'impacte de la pandèmia de COVID-19 havia deixat un buit en la connexió de l'artista amb el públic. El 25 de desembre del 2023, Jarre va oferir un fascinant concert de realitat mixta des de l'històric Saló dels Miralls, combinant l'experiència en directe amb la participació del metavers. El concert va comptar amb una llista de temes acuradament seleccionada, que incloïa versions emblemàtiques com Industrial Revolutions pt. 2', 'Falling Down' i la col·laborativa 'Stardust' amb Armin van Buuren.


Mentre que Jarre es prepara per tornar a actuar el 2024, els fans poden esperar una continuació de les innovadores i envoltants actuacions de l'artista. Amb la promesa de sorpreses al llarg de l'any, el retorn de Jean-Michel Jarre als escenaris significa no només un retorn musical, sinó una connexió renovada entre l'artista i el seu públic lliurat.




コメント


bottom of page