top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Jean-Michel Jarre actuarà a la clausura dels Jocs Paralímpics de Paris

24 artistes francesos de primer nivell ompliran de música electrònica la cerimònia



La cerimònia de clausura dels Jocs Paralímpics de Paris d’aquest any no serà un espectacle qualsevol, ja que comptarà amb un cartell d’artistes de música electrònica digne de qualsevol gran festival establert a l’escena. 24 artistes, tots ells francesos, actuaran en directe el proper 8 de setembre a la capital de França en un concert inèdit que es convertirà en un homenatge i celebració de la música electrònica francesa.


L’actuació més esperada serà la de Jean-Michel Jarre, un dels pioners de la música electrònica i compositor llegendari creador, entre d’altres, del mític disc “Oxygène”. L’artista aprofitarà també per activar el compte enrere per la publicació del seu darrer àlbum, que es posarà al a venda el 27 de setembre i es dirà “Versailles 400”. Altres figures veteranes de l’escena electrònica que estaran presents a la cerimònia seran Agoria, Étienne de Crecy, Martin Solveig, Kavinsky o Miss Kittin. També hi haurà espai per cares més noves a l’escena, com Kungs o el duet Polo & Pan. En total, seran 3 hores d’espectacle musical i visual que prometen emocions fortes gràcies al desplegament tècnic, que anirà a càrrec del creador audiovisual Romain Pissenem, que ja té les seves creacions en diverses grans clubs del món, com el Hï d’Eivissa.


L’acte de clausura, a part dels macroconcerts, acollirà la desfilada dels 4.400 esportistes paralímpics de 168 països i el traspàs de la bandera de Paris 2024 a Los Angeles 2028. Aquesta mostra de potencial electrònica francès podria haver estat encara més majestuosa en la cerimònia d’inauguració dels Jocs Olímpics, per la qual Thomas Jolly, director artístic dels JJOO, volia comptar amb un cameo sorpresa dels Daft Punk. El mític duet francès, però, va negar entaular-se per parlar del tema, així que caldrà seguir tenint paciència per veure el seu retorn, si és que mai arriba a donar-se.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page