top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Ja pots veure el nou documental sobre la història de la festa a Eivissa

Produït per AlphaTheta, explica l’evolució de les festes i discoteques eivissenques



Els amants de la festa a Eivissa estan d’enhorabona: s'ha publicat un nou documental que s’endinsa en la història de la cultura de club i de festa a l’illa blanca. El llargmetratge, ja disponible a YouTube, porta per títol ‘The Evolution of Ibiza: Can the White Isle retain its legendary magic?’ ('L’Evolució d’Eivissa: l’illa blanca podrà retenir la seva màgia?'), i ha estat produït per AlphaTheta, que és l’empresa matriu de Pioneer DJ. Té una durada de 68 minuts.


Segons els autors, el documental mira enrere a la història de l’illa, des de l’aparició de la música dance als anys 70 durant les primeres quedades hippies fins a convertir-se en la primera destinació del món del ‘clubbing’. El documental compta les opinions i històries de DJs que han deixat petjada a l’illa i que podrien omplir qualsevol gran festival, com Carl Cox i Fatboy Slim, al costat de cares més noves a l’escena com Chloé Caillet, Charlotte de Witte, Franky Wah, Kölsch o l’eivissenca Anna Tur. Entre d’altres declaracions, també hi trobem una entrevista al director de turisme de l’illa, Juan Miguel Costa, que explica l’impacte que va tenir el Covid-19 en l’economia de la vida nocturna eivissenca.


El documental, que ja acumula gairebé 250.000 visualitzacions en 3 setmanes, també s’endinsa en les possibilitats de futur de l’illa, on la inflació dels preus de la vida nocturna, les queixes de les organitzacions mediambientals i les traves administratives van en augment. Des del 2016, AlphaTheta crea documentals des d'una visió neutral que documenten històries del panorama electrònic, amb temes com la salut física i mental dels artistes o els efectes de la xarxa social.


Mira el documental ‘The Evolution of Ibiza’ aquí mateix!



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page