top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Havia de passar aquí: llancen un mòbil a Mau P al Pacha Barcelona

S’ho podria haver pres molt pitjor…



Aquest passat diumenge, una de les grans revelacions al panorama del house trepitjava la cabina del Pacha Barcelona per primera vegada. Parlem de l’holandès Mau P, que amb només 27 anys ja s’ha establert com una potència gràcies a temes com “Drugs From Amsterdam”, “Gimme That Sound” o “On Again”, i ja ha encapçalat el cartell de festes com la del Sight d’aquest diumenge, compartint cabina amb Abdon, Ariel Rodz, Fran Hernandez i SSero.


La nit de house va tornar a omplir fins a la bandera el club de les cireres al Port Olímpic barceloní, i Mau P va oferir una sessió genial que només es va veure interrompuda en un instant que ja s’ha fet viral a les xarxes: un fan que estava a primera fila, davant del DJ, va creure que seria bona idea llançar el mòbil a Mau P perquè el DJ seguís el vídeo amb el punt de vista de la cabina. La idea ja de per si és discutible, perquè cal respectar la feina del DJ i no molestar-lo, però és que l’execució va ser encara pitjor. Al llençar-lo al vol, el mòbil va aterrar a la taula de mescles de la cabina i va aturar els CDJs, parant de cop la música a tota la discoteca. Es va fer un silenci momentani fins que Mau P es va adonar del que havia passat, va tornar a prémer el ‘Play’ i va acabar el vídeo amb una “botifarra” amable a l’autor del vídeo. Almenys no se’l veu gaire emprenyat, i torna el mòbil al seu propietari mentre la festa continua…


Lliçó apresa, doncs: al DJ no se’l molesta, i menys encara se li llencen mòbils! Hem d’aprendre dels clubs que restringeixen o recomanen limitar l’ús del mòbil a la pista de ball. Menys gravar i més ballar!


Aquí tens el moment de l’incident amb Mau P al Pacha Barcelona:



Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page