top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Hardwell abandona un festival a mitja sessió: “Tot és una merda i no m’han pagat”

Una suposada falta de pagaments i el mal funcionament de l'equip son les raons que el DJ holandès va donar en plena actuació



Els grans festivals de música electrònica mai estan lliures de polèmiques, drames i discussions, però poques son tan sonades com aquesta de fa uns dies al SAGA Festival a Bucarest, la capital de Romania. El protagonista és Hardwell, que va protagonitzar una de les imatges de l’any quan va abandonar el festival a mitja sessió. Aquest incident, que va quedar recollit amb desenes de vídeos dels assistents, ha donat la volta a Internet per la contundència de les seves paraules contra el festival.


Tot semblava que transcorria amb normalitat, amb el DJ holandès punxant a l’escenari principal del festival romanès, quan només 9 minuts després d’haver començat la sessió, Hardwell va aturar la música, va agafar el micròfon i es va dirigir al públic queixant-se del que estava passant: “No m’han pagat ni un euro per estar aquí aquesta nit, però aquí segueixo. Segueixo aquí, carai. I és tot una puta merda. Res funciona. Escolteu, SAGA, si estic aquí és per vosaltres, vull actuar per vosaltres. Tot l’equip, tot m’està fallant, no puc actuar. És impossible per mi. Tota la cabina de DJ és una puta merda. Ho sento molt, he de cancel·lar aquest show. A la merda el SAGA Festival.”


En els vídeos que es van gravar, es veuen diversos tècnics intentant resoldre els problemes tècnics de la cabina, i inclús algun membre del festival intentant agafar Hardwell per l'esquena per fer-lo baixar i treure-li el micròfon, però el mal ja estava fet i va abandonar el festival.


La organització del festival romanès no ha trigat a respondre amb un comunicat a les seves xarxes demanant disculpes als assistents i exculpant-se de les acusacions de Hardwell: “Bé, Hardwell, ens sap greu que Rita Ora, Sickick, Loreen i els altres 5 DJs en els altres 5 escenaris hagin pogut actuar al festival i tu no. L’equipament ha viatjat des d’Holanda igual que tu, i sembla funcionar perfectament per l’actuació del DJ Will Sparks.” El festival també assegurava que haurien resolt qualsevol problema tècnic si el DJ els ho hagués demanat, i que havien fet tot el possible per satisfer les demandes de Hardwell, també les econòmiques.



Aquí podeu veure el vídeo de les queixes de Hardwell abans d'abandonar el festival:




I a continuació, la resposta del SAGA Festival a les xarxes:



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page