top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Escolta el nou himne hard techno de la mà de KlangKuenstler

Toter Schmetterling és un tema schranz melòdic frenètic que té aires de futur clàssic



KlangKuenstler segueix en ratxa. Després de petar-ho amb el seu tema “Die Welt Brennt” de l’EP que va publicar al febrer, ara torna a la càrrega amb una nova cançó que promet ser un himne trencapistes a totes les festes de hard techno. La nova cançó que ha publicat es diu “Toter Schmetterling”, i segueix la línia del seu èxit anterior amb un so encara més emocional.


L’alemany ha anat provant aquesta novetat a les seves sessions d’aquest estiu, amb un èxit aclaparador entre tots els públics de festes i festivals. Toter Schmetterling és un tema hard techno que ens porta al schranz techno de tota la vida, i compta amb les veus del cantant Sant Nicht. Quan la melodia, la base i la veu es fusionen, es pot comprendre com d’èpica pot ser aquesta cançó escoltada en directe.


Segons els companys de Wololo Sound, Toter Schmetterling serà el tema amb què Klang tancarà algun dels seus sets, deixant l’anterior Die Welt Brennt per altres moments de les sessions. Podem imaginar-nos el que deu ser tancar amb aquest nou tema tan especial, i si tenim la oportunitat, no ens ho perdrem! Les properes dates de KlangKuenstler a Espanya son les següents: el 4 d’octubre al Time Warp a IFEMA Madrid i el proper 12 d’octubre, primer al Brunch Electronik de Màlaga i més tard al closing de temporada d’Amnesia Ibiza. 


Escolta aquí Toter Schmetterling de KlangKuenstler:



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page