top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

‘Es Vedrà’, la nova cançó d’Armin Van Buuren inspirada en Eivissa

Inspirada en la mitologia de l’illa, té un so fresc i de club



Aquest setembre se li presenta força ocupat a Armin Van Buuren, que estrenarà la seva residència al club Ushuaïa d’Eivissa, on estarà actuant en directe cada diumenge de setembre. En total, 5 dies on l’holandès posarà la seva música acompanyat de noms com W&W, Oliver Heldens, D.O.D., Vini Vici, Fedde Le Grand o Laura Van Dam. Abans d’aterrar a l’illa blanca, però, Van Buuren ens ha preparat un regal en forma de cançó.


Es tracta del seu nou senzill dedicat a Eivissa. Publicat a principis de mes, es diu ‘Es Vedrà’, com el famós illot natural que es veu des de la Cala d’Hort. El nom no és cap casualitat, ja que Van Buuren reconeix que és el seu indret preferit de l’illa, i ha intentat transmetre la màgia de tots els seus racons. El tema és estiuenc i orientat al so de club, apropant-se al progressive house i amb una vocal elegant i enganxosa.


En el comunicat, Van Buuren diu que “Eivissa se suposa que acull sirenes i nimfes marines, que van intentar atreure a Odisseu des del seu vaixell a l’Odissea d’Homer. També és l’illa de Tanit, la deessa lunar fenícia venerada com a patrona de la fertilitat, i que es va convertir en patrona d’Eivissa. Això ens va inspirar per fer aquesta cançó sobre l’illa.” No sabem si escoltar la cançó ens convertirà en sirenes, però podem assegurar que sona ben fresca!”


Escolta ara “Es Vedrà” d’Armin Van Buuren!




Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page