top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Emmanuel Macron anuncia una 'Music Week' a Paris per competir amb Barcelona, Amsterdam i Miami

El president francès vol crear una setmana de la música a partir del 2025





Emmanuel Macron ha anunciat una mesura que agradarà a tots els amants de la música electrònica del país veí: una “Music Week” francesa a la ciutat de Paris, que podria començar l’any que ve mateix. El president francès ho va anunciar el dia de la Fête de la Musique (Festa de la Música) el passat 21 de juny, i el seu objectiu és crear una sèrie d’esdeveniments concentrats en una sola setmana que incloguin un festival de música i una fira de la indústria musical, a més de xerrades i conferències sobre música electrònica.


La mesura de Macron, que vol posar el focus en l’escena musical electrònica francesa, pretén competir amb les altres grans concentracions de la música electrònica arreu del món: l’ADE (Amsterdam Dance Event), que se celebra a la capital holandesa; el Miami Music Week, celebrat a Florida; i també hi podríem incloure la setmana del Sónar i l’OFFSónar, en la qual Barcelona es converteix en l’epicentre de l’electrònica a nivell mundial.


El president francès és ambiciós amb el seu projecte: “Necessitem anar més enllà. M’agradaria crear un gran festival com a Miami o Amsterdam, que ajudi als professionals de la música a unir-se, com passa a la Fashion Week en el seu sector. Vull que hi hagi concerts i festivals que precedeixin un gran festival de música.” Veurem de quina manera es concreta aquesta proposta de Macron.



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page