top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

El tema de l’estiu, remesclat… per un cantant de reggaeton!

El 'Move' ara sonarà llatí gràcies a dues veus que es sumen al remix



La irrupció dels artistes llatins a la música electrònica no és res de nou, perquè ja hem vist molts exemples de cantants de reggaeton que han col·laborat amb productors d’electrònica. Col·laboracions com les de Skrillex amb J Balvin o la de Tiësto amb Karol G han marcat un camí que ara també toca de ple a la que ha sigut un dels temes electrònics més importants d’aquest estiu: el ‘Move’, de Keinemusik, Adam Port i Stryv.


En uns vídeos gravats pel públic en una sessió a d’aquest cap de setmana a Ciutat de Mèxic d’Adam Port i &ME, que formen part del col·lectiu alemany Keinemusik, hem pogut escoltar una nova versió del Move. La original, que compta amb 239 milions de reproduccions a Spotify, tenia les vocals del cantant Malachii. Ara, el nou ‘preview’ compta amb dues veus molt potents al panorama llatí: Rauw Alejandro i Camila Cabello. El puertorriqueny i la cubano-americana s’han sumat al tema amb uns quants versos en castellà per cadascun.


De fet, no és la primera vegada que Rauw Alejandro, exparella de la cantant Rosalía, fa un remix amb les seves vocals d’un tema d’electrònica: fa uns mesos, va publicar el remix d’una cançó d’un artista català. Es tracta del targarí Yung Prado, que va veure com el seu tema “Quiero Volver A Repetir” era remesclat per una de les veus més potents del panorama reggaetoner al món.



Encara no sabem quan es publicarà la nova versió del Move, però n’estarem atents. Mentrestant, aquí tens el moment en què els de Keinemusik van punxar el remix de Move amb Rauw Alejandro i Camila Cabello en una de les seves sessions:




댓글


댓글 작성이 차단되었습니다.
bottom of page