top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

El Padre Guilherme complirà el seu somni de punxar a Eivissa

El sacerdot catòlic portuguès forma part del cartell d'Afterlife a Hï Ibiza del proper 11 de juliol



L'estiu passat, les xarxes es revolucionar amb l'aparició del Padre Guilherme, un sacerdot catòlic portuguès que, més enllà de dedicar la seva vida a difondre el missatge de Déu, també és discjòquei. El vídeo de la seva actuació a la Jornada Mundial de la Joventut de l'any passat a Lisboa va fer la volta al món, i el sacerdot assegurava en totes les entrevistes que el seu somni era punxar algun cop en una discoteca d'Eivissa. Ara, gràcies a Déu, el seu somni podrà ser complert.


Després de passar per diversos esdeveniments internacionals i de convertir-se en un referent del melodic techno a nivell portuguès i mundial, ara la seva oportunitat de brillar a l'illa blanca li ha arribat de la mà d'Afterlife. La festa de techno propietat dels Tale Of Us ha confirmat el cartell per la seva festa a la discoteca Hï d'Eivissa d'aquest proper 11 de juliol, i el sacerdot portuguès hi estarà present. Concretament, el Padre Guilherme estarà punxant al Club Room de Hï compartint cartell amb Kasia i Colyn, mentre que Tale Of Us i Camelphat seran els caps de cartell a la sala Theater de la discoteca.


En una entrevista a El Periódico, el Padre Guilherme assegura que "la música és un vehicle molt potent per transmetre missatges de pau, de tolerança, contra la xenofòbia i la discriminació. Son els missatges que volem transmetre des de l'Església, i la música pot fer-ho. Perquè a la pista tots som iguals."

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page