top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

El Burning Man està de pega: una assistent es fractura la columna

Una dona va caure d’una estructura artística del festival a 6 metres d’alçada



Com a experiència inoblidable, el festival d’electrònica Burning Man és un dels festivals més especials del calendari, en un entorn desèrtic i àrid i unes instal·lacions enormes al Black Rock Desert de Nevada, als Estats Units. Molts amants de l’electrònica peregrinen fins allà cada edició, i les entrades no són precisament assequibles, tot i que permeten veure artistes de talla mundial en un entorn únic. Això sí, l’edició 2024 ha estat marcada per les incidències entre els assistents. La més greu va passar el primer dia de festival, quan una dona va morir per causes que encara s’investiguen. Però la malastrugança ha anat més enllà.


Aquest cop, es tracta de Rachael Gingery, una dona que aquest dissabte va caure d’una instal·lació artística que hi havia al festival, que imitava un vaixell enfonsant-se al costat d’una serp de 30 metres. A causa de la caiguda, d’una alçada aproximada de 6 metres, va patir una fractura a la columna vertebral i a les costelles. En una publicació a Facebook, ella mateixa ha explicat que va pujar per una escala que portava a un pal al voltant del qual els assistents podien lliscar, però va acabar perdent l’equilibri. Segons explica, la següent cosa que recorda és despertar-se al terra rodejada dels serveis mèdics i sense capacitat de moure’s.


Segons han informat els serveis mèdics a l’assistent afectada, hauria d’estar recuperada en les properes sis a vuit setmanes. 


En aquest vídeo d’Instagram pots veure l’atracció del festival Burning Man on hi va haver l’incident:


Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page