top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Dos morts en un mateix festival: el Lost Lands està de pega

Les morts no tenen a veure amb un altre incident en què un cotxe va atropellar diversos assistents al càmping



Un dels festivals més importants de la música bass als Estats Units, el Lost Lands, aquest any ha acabat amb dues tragèdies: dos homes, un de 34 anys i un altre de 27, hi han perdut la vida. El festival, que es celebrava entre el 20 i el 22 de setembre a la Legend Valley d’Ohio, ha lamentat per xarxes aquestes pèrdues, assegurant que “la salut, la seguretat i el benestar dels nostres assistents és la nostra màxima prioritat”. Les causes de les dues morts no s’han fet públiques.


Precisament, durant el Lost Lands d’enguany també es va fer públic un altre incident a la zona del càmping del festival: un vehicle conduït per un jove de 24 va ser detingut després d’atropellar diverses tendes de campanya de la zona, ferint de menys gravetat a dos assistents. Segons han informat les autoritats, les dues morts no tenen cap relació amb l’atropellament. No és el primer festival de música electrònica estatunidenc que registra víctimes mortals entre els seus assistents aquest any, perquè al desèrtic Burning Man també hi va morir una dona el primer dia de festival.


D’altra banda, aquesta edició del Lost Lands, el festival creat pel DJ i productor Excision, és el primer festival on hi ha hagut olles exclusivament femenines entre el públic.


Aquest és el comunicat a xarxes amb què Lost Lands ha anunciat les dues víctimes mortals:


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page