top of page
Writer's pictureDigital Hits FM

Documentant la vida de l’artista: el ‘Martin Garrix Show’ fa 10 anys

Per celebrar-ho, ha publicat un episodi especial on repassa els seus inicis



Fa 10 anys, Martin Garrix no era un nen com els demés. Després de graduar-se a l’institut, se n’anava a punxar a festivals com l’Ultra Europe a Croàcia, i les cançons que publicava ja es convertien en èxits a tot arreu. Per apropar-nos a les intimitats de la seva vida d’artista, l’holandès va posar en marxa al seu YouTube el documental ‘The Martin Garrix Show’, que pots veure sencer fent clic a l’enllaç. Cinc temporades i 58 episodis després, han passat 10 anys des que es publiqués el primer capítol el 14 d’octubre del 2014, i una efemèride com aquesta s’ha de celebrar.


Amb els anys, The Martin Garrix Show s’ha convertit en una docusèrie imprescindible pels aficionats de l’holandès, una manera única i molt valuosa de conèixer la seva vida a l’estudi, sobre l’escenari de festivals, de gira, i també compartint moments íntims i personals. El darrer episodi d’aquesta 5a temporada, publicat exactament 10 anys després del primer, porta per títol ‘No em puc creure que hagin passat 10 anys!’ i serveix de retrospectiva. Té una duració de 37 minuts, i podem veure un Garrix reflexiu que parla dels seus inicis: “Construïa una tenda a la meva habitació amb llums de discoteca, posava música, tancava els ulls i em creia que estava davant d’una gran massa de públic.” “Els meus pares sempre, des del primer dia, m’han donat suport i m’han impulsat a seguir la meva passió.”


El segell de Garrix, STMPD Records, ha animat als seus seguidors a estar atents a les xarxes per alguna sorpresa més aquesta setmana, i és que es preveu que aquest divendres 18 d’octubre es publiqui per fi la nova cançó ‘Gravity’ amb Sem Vox i James. El tema ja ha sonat als festivals més importants del panorama, amb una rebuda espectacular del públic, així que a Digital Hits FM estarem pendents del nou tema de Garrix!


Aquí pots veure el darrer episodi de ‘The Martin Garrix Show’:






Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page