top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Depeche Mode dona 80.000€ per lluitar contra els plàstics a les Illes Balears

Els diners aniran destinats al projecte Plastic Free Mallorca



La banda britànica Depeche Mode ha mostrat el seu compromís amb un entorn més net i sostenible amb el seu darrer moviment: donaran prop de 80.000 euros per lluitar contra la contaminació per plàstics a les Illes Balears. Concretament, donaran els diners al projecte Plastic Free de la Fundació Mallorca Preservation, que es dedica a la cura del medi ambient a tot l’arxipèlag balear.


Els membres de Depeche Mode, Dave Gahan i Martin Gore, han expressat el seu orgull de col·laborar en aquesta causa que millorarà l’entorn natural d’Eivissa, seu de centenars de festes amb ànima electrònica. Segons els britànics, “ens encanta sentir parlar de l’impacte de l’impacte de la nostra col·laboració, junts hem pogut desfer-nos de tonelades de residus plàstics, oferir opcions sostenibles i empoderar les comunitats.” La seva donació s’ha realitzat en col·laboració amb la marca de rellotges Hublot, associada a la banda des de fa anys.


Un dels projectes de neteja que compten amb l’impuls econòmic dels Depeche Mode estarà dut a terme per la fundació IbizaPreservation i consistirà en una neteja extensa del litoral de l’illa de Formentera aquest proper dissabte 8 de juny. 


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page