top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Defected Records celebra 25 anys de vida amb un nou llibre

‘25 Years In The House’ es llençarà al mercat aquest octubre



Un dels segells més importants i històrics de la música house, el britànic Defected Records, compleix 25 anys de vida aquest 2024. Durant tot l’any, Defected ha dut a terme una sèrie d’accions commemoratives, com una gira mundial amb 25 residències en 25 països, un nou pòdcast, una nova llista de reproducció, una temporada èpica a Eivissa, o una sèrie de col·laboracions que inclouen 25 cançons, entre originals i remescles de clàssics Defected. També han llançat una campanya de membresia que dona recompenses als aficionats al house més fidels. Tot això, a més de mantenir una línia de marxandatge amb productes que entren pels ulls a primer cop d’ull: samarretes, dessuadores, bosses, braçalets, i, evidentment, vinils de la música que editen.


Ara, Defected ha anunciat el llançament d’un nou llibre, escrit per l’ex editor de Mixmag Nick Gordon Brown, i porta als lectors en un viatge a través de la història de Defected. Porta per títol ‘25 Years In The House’, i comparteix històries inèdites sobre els llançaments més icònics de Defected, amb entrevistes a DJs, artistes, membres de l’equip i de la comunitat Defected. En total, 25 capítols que resumeixen 25 anys de vida i de música house.


A més del llançament d’aquest llibre exclusiu, Defected també ha creat un boxset de vinils que pertanyen a la sèrie Together, amb 25 pistes. Hi trobem cançons com el remix d’Idris Elba de ‘The Cure & The Cause’, de Fish Go Deep i Tracey K, entre moltes altres. Cada vinil es presenta en una capsa platejada amb els logotips i acabats en gloss, convertint-la en una veritable peça de col·leccionista. Segons el CEO de Defected, Wez Saunders, ‘Together’ va de compromís amb la inclusió i la diversitat, defensant una gamma àmplia de veus i estils dins del gènere de la música house.


El llibre ‘25 Years In The House’ de Defected ja està disponible en prevenda a la web de Defected per 63,95€, i les còpies s’enviaran als seus propietaris aquest proper octubre.




Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page