top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Circoloco s’atreveix amb una de les 7 meravelles del món

Les piràmides d’Egipte seran la seu de la festa icònica el 15 de novembre



Sovint et creues per YouTube amb sessions de DJs, festes i festivals en entorns especials, històrics i singulars, però difícilment poden superar aquest que us portem avui. El proper divendres, 15 de novembre, Circoloco portarà la seva festa a les piràmides de Guiza, a Egipte. Així, la festa amb seu a la discoteca DC-10 d’Eivissa aterrarà en una de les set meravelles del món antic per omplir-la de música i ball, en una festa que durarà 9 hores, entre les 18h i les 3h de la matinada.


Circoloco, que va ser creat l’any 1999, és reconegut arreu del món per la seva visió pura i minimalista de la música electrònica, sense filigranes. Amb festes que duren dies sencers i cartells de primer nivell, ara volen portar la seva música a tocar del riu Nil. El cartell de la festa encara no s’ha fet públic, però s’esperen autèntiques potències del techno i el house punxant a tocar de les piràmides.


Si vols assistir a la festa de Circoloco a les piràmides d’Egipte, pots comprar la teva entrada per un preu de 9.000 lliures egípcies, que es correspon a… 167 euros.


Aquí pots veure el cartell de la festa de Circoloco el 15 de novembre a les piràmides:



ความคิดเห็น


ปิดการแสดงความคิดเห็น
bottom of page