top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Chris Lake i Disclosure tenen alguna cosa entre mans

Segons han informat, han col·laborat en dues noves cançons



Bones notícies pels amants de la música house! Chris Lake i Disclosure, artistes crucials al moviment housero els darrers anys, s’han unit als estudis de producció, i tot fa pensar que dues noves cançons sortiran d’aquesta col·laboració. Mai abans havien treballat junts.


Des del seu compte d’Instagram, els germans Howard, és a dir, Disclosure, i Chris Lake han fet una publicació compartida amb dos vídeos de la seva actuació B2B de fa unes setmanes a Los Angeles, i la descripció diu que “últimament, hem estat força temps a l’estudi treballant junts! Quina us agrada més, la 1 o la 2?”. La primera té una força més enfocada als sons underground de Chis Lake, amb uns greus abrumadors; la segona, en canvi, deixa brillar més les melodies brillants i alegres dels Disclosure.


La veritat és que, pel que podem escoltar als vídeos, totes dues tenen molt bona pinta, així que deixem que decidiu vosaltres mateixos, i esperarem atentament a saber més detalls d’aquesta col·laboració tan potent per la música house!



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page