top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Cercle anuncia nous espectacles immersius 360° per l’any que ve

Els shows ‘Cercle Odissey’ prometen experiències immersives on l’ús de mòbils estarà prohibit



Si hi ha una productora d’espectacles que aposta per la qualitat i l’ambició en les seves produccions, aquesta és la companyia francesa Cercle. Els seus vídeos de sessions de DJs en llocs emblemàtics a YouTube tenen milions de reproduccions i molt bona reputació. Ara, però, Cercle vol portar els seus shows un pas més enllà.


Imagina entrar en un recinte de concerts gegant, i estàs rodejat de pantalles enormes que encapsulen el públic per totes bandes, mostrant vídeos i visuals perfectament sincronitzats amb la música. I al mig de l’espectacle, l’artista protagonista, rodejat 360° d’una audiència entregada que no podrà fer ús del mòbil, per poder centrar-se en l’experiència sensorial.


Aquest espectacular show es dirà Cercle Odyssey, i els francesos han anunciat que el començaran a fer el 2025 arreu del món, amb artistes de talla mundial. El fundador de Cercle, Derek Barbolla ha comentat que: “Vull connectar la música de l’artista, la narrativa del vídeo i les emocions del públic de la forma més profunda possible, i crec que això encara està infradesenvolupat per la indústria de l’entreteniment. Si quan acabi un show de Cercle Odyssey observo a gent a la pista amb llàgrimes d’emoció, ho consideraré un èxit. 


Cercle, per cert, no és l’únic que comença a implementar la política de no permetre l’ús dels mòbils durants els seus shows. Darrerament, el DJ Damian Lazarus ha anunciat aquesta mesura en la seva residència aquest estiu a Hï Ibiza, i Anyma, el DJ i cofundador del segell Afterlife, també s’ho ha plantejat per a les seves futures sessions. Sense dubte, la controvèrsia sobre l’ús del mòbil en les sessions de música electrònica està a l’ordre del dia.


Aquí sota pots veure el tràiler amb el qual Cercle presenta els seus futurs espectacles Odyssey. Una delícia de vídeo!




Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page