top of page
Writer's pictureDigital Hits FM

Cada tarda, vibra amb les sessions residents a Digital Hits FM

Ibáñez, Del Horno, Òscar Aparicio, Frank Trax i Öle Art t’acompanyen de 15 a 16h



Més novetats per la graella de programes de Digital Hits FM de cara a la temporada 2024/2025! A partir del proper dilluns 9 de setembre, la primera hora de la tarda queda coberta amb un cartell de luxe que es repartiran 5 DJs que ens portaran les millors sessions de música electrònica! Entre les 15h i les 16h, és a dir, just després del Digital Clàssics amb Pep Sànchez i abans del FACTORIA amb Armand Maravalle, les nostres sessions residents t’aportaran durant 60 minuts tota l’energia necessària per començar la tarda de la millor manera. La programació serà la següent:


Els dilluns aniran a càrrec d’Ibáñez amb l’In Essence, una hora de pur so melòdic i progressiu per començar la setmana com cal.


Els dimarts seran territori de Del Horno, que aquest any ens deleitarà amb el bo i millor del techno gràcies al seu show Only Beats.


Els dimecres, el nostre Òscar Aparicio, que també presentarà la llista del HIT 25 cada dissabte, ens presenta una hora de trance i progressive trance amb el seu aclamat Tranceatlantic.


Cada dijous, aquesta hora quedarà coberta pel Random Sessions, una sessió de la millor selecció musical de techno, acid i tot el que el mestre Frank TRAX posi perquè ballis i disfrutis.


Per tancar la setmana, els divendres, Ole Ärt ens presentarà el seu show Melödica per ensenyar-nos el seu costat més elegant i melòdic.


Tenim moltes ganes de començar aquesta nova temporada perquè puguis gaudir d’aquesta hora diària de molta qualitat. Cinc dies, cinc sessions imperdibles a càrrec de cinc mestres de les mescles. Això és Digital Hits FM!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page