top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Andrés Campo es passa a les motos

Aquest cap de setmana actuarà al Gran Premi d’Aragó de MotoGP



Després d’un estiu que l’ha vist voltar per escenaris de mig món, amb actuacions tan especials com la de l’opening set del Monegros Desert Festival amb vinils, Andrés Campo segueix a tota pastilla. L’aragonès, un dels màxims exponents del techno al panorama nacional, canviarà aquest proper cap de setmana els escenaris de clubs i festivals pel circuit de carreres. En concret, Campo farà un DJ set especial al circuit de Motorland Aragó en raó de la celebració del Gran Premi d’Aragó del Mundial de Motociclisme.


Després del moment més eufòric del cap de setmana, quan els vencedors de la cursa de MotoGP del diumenge celebrin al podi amb els seus trofeus, Andrés Campo farà un DJ Set especial per tots els assistents al circuit. El DJ oscenc ha assegurat a les xarxes que està “molt content de poder estar a la seva terra, l’Aragó, representant i fent soroll”.


Andrés Campo ha fet fama els darrers anys en el món del techno gràcies als seus remixos virals de temes com el Ringui Dingui de Kase.O o Los Perros d’Arde Bogotá, cançó que acumula més de 6,6 milions d’escoltes a Spotify. En una entrevista recent a Wololo Sound, Campo ha admès que està en un moment dolç de la seva carrera. Aquest estiu ha complert un somni punxant al festival Awakenings d’Holanda, ha penjat el cartell de Sold Out al Mad Cool de Madrid, i segur que la gent de Ponent el tornarà a tenir a tocar ben aviat amb les seves sessions habituals a la sala Florida 135 de Fraga.


Aquí sota pots veure la seva sessió amb vinils obrint el Monegros Desert Festival d'aquest any:



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page