top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Amelie Lens i Charlotte de Witte actuaran juntes per primer cop

Les dues estrelles del techno debutaran B2B l’any que ve



Amelie Lens i Charlotte de Witte, dues de les figures més representatives i potents del panorama techno actualment, han decidit unir forces. En una indústria on les sessions conjuntes, els B2B, son cada dia més habituals, encara no havíem pogut veure punxar juntes aquestes dues deesses del techno, però sembla que ara no haurem d’esperar gaire més.


Les dues DJs belgues han confirmat que faran dos B2B exclusius al seu país, a la Flanders Expo a la ciutat de Gant, a Bèlgica, el 31 de gener i l’1 de febrer del 2025. Prometen una sessió explosiva que condensarà l’energia meticulosa del techno industrial, en una experiència que segur que els assistents no oblidaran. El cartell sencer del festival s’anunciarà en les properes setmanes. 


Amelie Lens, entusiasmada per aquesta oportunitat, ha dit que “no puc tenir més ganes d’unir forces amb la Charlotte, ha arribat el moment de crear una cosa realment única i especial. Som una escena unida pel nostre amor imparable per la música”. Per la seva banda, de Witte ha explicat que “sento que és el moment ideal per unir-nos. Ha sigut fantàstic veure com els nostres camins creixeien en aquesta escena, i el techno belga unit serà enorme.”

Estarem al tanto de més novetats al respecte i us explicarem què tal el seu espectacular B2B Made In Bèlgica!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page