top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Alta Fidelidad Club, la nova proposta d’electrònica a Barcelona

Cada dissabte, electrònica de vanguàrdia en dos ambients exclusius



Una nova setmana, un nou club on escoltar música electrònica a Barcelona. I aquest és dels exclusius, així que pren nota si vols una experiència completa en un ambient electrònic. El club obrirà cada dissabte, començant demà 14 de setembre, i es diu Alta Fidelidad.


Estarà situat al Fiskebar, que es troba al Passeig d’Ítaca, davant del centre comercial Maremagnum, així que les vistes al port estan assegurades. Alta Fidelidad comptarà amb dues ambientacions: una terrassa amb vistes a la posta de sol, ideal per fer un còctel o menjar alguna cosa, i una part de club on la festa continuarà després de la mitjanit. Com és característic amb els locals que porta Audiodise, la qualitat del so estarà assegurada, amb un sistema de so Hi-Fi premium.


Aquest primer dissabte d’opening, la bona música es dona per descomptada al club Alta Fidelidad, gràcies a la primera DJ internacional, Charlotte, que estarà punxant a la terrassa. A la part de club, el set enèrgic de Simone de Kunovich, que debutarà a la ciutat comtal, i el cartell el completen artistes locals de molt talent. El mix que ofereix Alta Fidelidad, que comprèn música electrònica de vanguàrdia, gastronomia i còctels al Fiskebar promet experiències exclusives i completes pels veritables audiòfils. Cada dissabte, de 17:30h a 2:30h de la matinada!


Aquí tens el cartell de l'opening al nou club d'electrònica a Barcelona, Alta Fidelidad:



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page