top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Alison Wonderland llança una línia de maquillatge ‘apta per a festivals’

Els productes estan fets per no esborrar-se de la pell tot i passar-se hores ballant, i son responsables amb el medi ambient



Hi ha pocs DJs i productors tan visionaris i a l’avantguarda de la música i les tendències com l’australiana Alison Wonderland. En aquesta ocasió, continua expandint la seva col·lecció amb el llançament de la seva nova línia de cosmètics, que es dirà FMU Beauty, les mateixes sigles (de l’anglès Fuck Me Up) que utilitza pel seu segell FMU Records.


Wonderland ja es va endinsar fa uns anys al món de la moda amb la marca Fuck Me Up On A Spiritual Level (FMUOASL), amb què venia samarretes, accessoris, mantes, espelmes i altres productes. Ara arriba FMU Beauty, una línia de cosmètics vegana i lliure de crueltat animal, adaptada a l’ambient dels festivals de música gràcies als productes de màxima qualitat que fan que no s’esborrin de la pell tot i portar hores ballant sense parar. 


De moment, la línia oficial de productes de FMU Beauty inclou un tint per llavis i galtes, uns retoladors per fer body painting que ressalten a la llum del dia i brillen en la foscor, i un Funny Pack que és un accessori translúcid i impermeable per portar-lo als festivals amb estil. Tot pensat perquè brillis amb llum pròpia al proper festival!

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page