top of page
  • Writer's pictureDigital Hits FM

Adéu a Danielle Moore, la cantant de Crazy P

La vocalista britànica tenia 52 anys



La banda de house i disco britànica Crazy P ha comunicat la mort de la seva cantant, Danielle Moore, “en circumstàncies sobtades i tràgiques”. No s’ha fet pública la causa de la defunció de Moore, que es va produir aquest passat divendres 30 d’agost. Tenia 52 anys.


En el mateix comunicat a les xarxes, els Crazy P han reconegut que “tenim el cor trencat. Ella ens ha donat tant, i l’estimàvem molt. Necessitem temps per processar això, ha viscut la vida moguda per l’amor, la compassió, la comunitat i la música. La trobarem a faltar amb tot el nostre cor.” Les xarxes s’han omplert de missatges de condol, tant de segells com Defected Records, com artistes del món de la música house i disco, com Dan Shake, Kerri Chandler, Simon Dunmore o Nightmares on Wax.


Danielle Moore va descobrir la seva passió per la música a The Haçienda, la famosa discoteca de Manchester, a Anglaterra. Es va unir als Crazy P l’any 2002, i ha deixat la seva veu en una gran quantitat d’èxits, com “Like a Fool” o “Heartbreaker”. El món de l’electrònica està de dol perquè ha perdut una de les seves grans veus femenines, i des de Digital Hits FM ens sumem als missatges de condol a tota la família que forma part de Crazy P.


Aquí pots escoltar la preciosa de veu de Danielle Moore al gran èxit de Crazy P, "Like a Fool"



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page