Digital Hits comença a emetre a les comarques de Tarragona

  • Posted on:  Sunday, 25 January 2015 17:39

El Grup Digital Hits comença a emetre els seus continguts de ràdio i televisió a les comarques de Tarragona

Digital Hits FM l'emissora musical multiplataforma i de proximitat de Catalunya impulsada pel Grup Digital Hits (Girona) i el Grup Mola Media (Sabadell) ha iniciat aquest dimecres 18 de Juny les emissions a gran part de les comarques de Tarragona a través del canal de ràdio de la TDT. També, ho faràn els continguts televisius de Mola TV amb els programes de Digital Hits.

 

Amb aquest nou pas, Digital Hits FM incorpora noves comarques a la seva àrea de cobertura com el Garraf, l'Alt i Baix Penedès, el Tarragonès,  l'Alt Camp i  la Conca de Barberà. Arribant així, a poblacions com Tarragona, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Salou o Cambrils. La nova àrea de cobertura es suma a la ja operativa freqüència 93.5 FM als Pirineus - Catalunya Nord, la primera d'aquest projecte, i el canal de ràdio TDT al Vallès Occidental i la resta de grans nuclis de població de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Amb tot plegat doncs, s'assoleix una audiència potencial de 3 milions de persones.

L'inici del nou canal de ràdio-TDT a l'àrea de Tarragona és produeix a partir de l'arrendament de les llicències de CAT 4 TV Mediterrani per part de molaTV, fet que també permetrà que aquest canal de televisió musical i de proximitat sumi una nova àrea de cobertura i de retruc, el paquet de programació musical i d'oci de proximitat Digital Hits TV, produït diàriament des dels estudis de Dracvisió - Banyoles Televisió.

Digital Hits FM és emissora musical, catalana i de proximitat amb una programació que s'estructura amb una fórmula musical dividida en franges i que alhora, s'hi sumen programes temàtics diaris dedicats a gèneres musicals i a la promoció de la música catalana. També compta amb espais d'entreteniment com "In Session 2.0" amb Miquel Triadó, informació de proximitat i, com a tret distintiu, l'emissió conjunta per televisió, ràdio i Internet de programes reconeguts com "Digital Hits Magazín", amb David Mir i Arnau Vila; un programa, que des del 2009 forma part del paquet de programació "Digital Hits TV" que s'emet simultàniament a diverses televisions locals de Catalunya.

 

El Grup Digital Hits és un projecte impulsat per noves generacions d'empresaris del sector audiovisual català sumats a l'esforç i l'experiència del Grup Mola Media, el Grup Dracvisió - Banyoles Televisió i CAT 4 TV Mediterrani. Digital Hits té amb una important presència al sector jove i de mitjana edat gràcies als programes de televisió englobats sota la marca "Digital HIts TV", l'emissora Digital Hits FM i el portal web audiovisual dedicat a l'oci nocturn "digitalhits.cat".

Last modified on Monday, 16 February 2015 13:36

Programes

CookiesAccept

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per facilitar la gestió de la navegació i dels continguts

La majoria de webs les utilitzen. Si continua navegant assumim que accepta que es processi aquesta informació Learn more

I understand