Digital Hits FM obté 2 noves llicències de ràdio FM.

  • Posted on:  Sunday, 18 January 2015 11:26

Digital Hits FM celebra el seu primer aniversari amb l'obtenció de 2 noves llicències de ràdio FM.

Digital Hits FM podrà continuar consolidant el seu Digital Hits FM projecte comunicatiu nacional amb l'atorgament de les 2 llicències de ràdio FM a Vic (Osona) al 95.7 FM i a Tremp (Terres de Lleida) al 95.8 FM.

Aquestes llicències es sumen a la operativa freqüència FM als Pirineus - Catalunya Nord al 93.5 FM, al canal 39 de TDT Ràdio al Vallès - Barcelona, al canal 30 de TDT a Vilanova i Geltrú, al canal 54 de TDT Ràdio a Tarragona, al Canal 39 de TDT Ràdio a Girona (imminent) i a la freqüència FM de Terrassa - Àrea Metropolitana BCN al 89.4 FM. Aquesta última, operativa tan bon punt s'obtingui l'autorització pertinent de l'administració.

El Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), en sessió mantinguda el 03 de Setembre, 2014 va aprovar un acord segons el qual s'adjudicava, mitjançant el sistema de concurs públic, l'explotació comercial de 22 llicències de ràdio en freqüència modulada (FM). Digital Hits FM l'emissora musical multi plataforma i de proximitat de Catalunya impulsada pel Grup Mola Media (Sabadell) i el Grup Digital Hits (Girona) ha estat l'empresa adjudicatària de les llicències de Vic i Tremp

La notícia arriba just al voltant de la diada nacional de Catalunya d'enguany, data en que es compleix un any de l'inici d'emissions de la mateixa emissora a Puigcerdà - Catalunya Nord. Un any més tard doncs, l'empresa 100% amb capital català podrà seguir consolidant la seva marca radiofònica, gràcies a la vertebració del territori mitjançant les noves llicències atorgades. Amb la nova dada, Digital Hits FM cobrirà el 85% del territori català (5 milions d'oients potencials) a través dels diversos canals d'emissió que disposa tant en FM com amb TV - TDT Ràdio. A més de l'emissió per Internet a www.digitalhitsfm.cat i a les aplicacions per a telèfons mòbils.

Digital Hits FM encara la nova temporada mantenint tots els programes de l'anterior i la creació de nous espais diaris, que s'aniran incorporant a la graella de forma gradual, juntament amb l'obertura de les noves freqüències. Entre els programes consolidats hi ha el Digital Hits Magazín, amb sis anys d'emissió en el seu format televisiu, el programa d'entreteniment musical In Session 2.0 amb Miquel Triadó i diversos programes especialitzats en gèneres musicals, entreteniment i informació de proximitat al territori català (els tres eixos temàtics de l'emissora).

L'obtenció de les noves llicències, com hem dit, suposarà un reforç i un imminent creixement de l'emissora; es preveu la creació d'un nou magazín matinal diari que combinarà la informació, l'entreteniment i la música. Aquest programa i d'altres previstos, s'estrenaran juntament amb la inauguració de nous estudis de l'emissora planificats pel segon trimestre del 2015.

El Digital Hits FM és un projecte impulsat per joves empresaris del sector audiovisual català, que amb el suport i l'experiència de mola TV (Sabadell-Barcelona), Banyoles Televisió (Girona) i CAT 4 TV Mediterrani (Tarragona), han destinat tots els esforços per emprendre un nou  format de ràdio en català, musical, informativa i d'entreteniment vertebrada arreu del territori.  Digital Hits, des del 2005 té una important presència al sector jove i de mitjana edat gràcies als programes de televisió englobats sota la marca "Digital Hits TV", el portal web audiovisual dedicat a l'oci nocturn del país "digitalhits.cat" i la mateixa emissora de ràdio Digital Hits FM.

Last modified on Sunday, 25 January 2015 17:57

Programes

CookiesAccept

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per facilitar la gestió de la navegació i dels continguts

La majoria de webs les utilitzen. Si continua navegant assumim que accepta que es processi aquesta informació Learn more

I understand