K2 Demo

Carl Cox Global

Cada dissabte a la nit et portem a la destinació més important de la música electrònica, amb el DJ més respectat de l'escena internacional. Digital Hits FM presenta: CARL COX GLOBAL. Un viatge de 2 hores setmanals, amb el millor House i Techno seleccionat per les prodigioses mans de Carl Cox.

120 minuts de mescles des del propi estudi i també sets en directe des de les actuacions de Carl Cox - incloent els destacats sets setmanals des de la seva residència a Space Eivissa -. A més, 'Carl Cox Global' compta també amb una llista de convidats com Fatboy Slim, Moby, Loco Dice i Sven Vath.

Amb Carl Cox, cada dissabte a les 22:00h.

Carl Cox és un dels DJ més cotitzats mundialment i tot un referent de la música House. Va ser Nomenat el millor DJ de l'any 1997 per la revista DJ Mag i considerat el divuitè millor DJ del Món el 2009 per la mateixa revista. Ara, a Catalunya, el pots escoltar cada setmana a Digital Hits FM.

 

 

 
 
 
 

 

 

 
 
 
 

Programes

CookiesAccept

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per facilitar la gestió de la navegació i dels continguts

La majoria de webs les utilitzen. Si continua navegant assumim que accepta que es processi aquesta informació Learn more

I understand